Made in Germany – Taattua Schmid laatua

”Tuli on taitomme“ on periaatteemme ja kaikki takkasydämemme valmistetaan Saksassa erittäin tarkan laadunvalvonnan alla. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Bissendorfissa. Schmidillä on vuosien kokemus ja ammattitaito täydellisen palotekniikan aikaansaamisesta. Erittäin kovat laatuvaatimukset tekniikassa, designissa ja valmistusprosessissa takaavat asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Tuotevalikoimaamme kuuluu: takkasydämet, takat, avotakkaan asennettavat takkakasetit, takkaluukut ja tuotteiden lisävarusteita. Lisäksi täytämme asiakkaidemme erikoisimmatkin toivomukset mittatilaustuotteilla. Kokonaisvaltaiseen lämmitykseen tarjoamme myös vesikiertoisia takka- sekä lämpösydämiä, jotka liitetään lämminvesivaraajankautta koko talon lämmitysjärjestelmään.

Sinun ehdoillasi – Takkasydämet

Markkinoiden laajin valikoima hissiluukullisia takkasydämiä. Valitse mieleisesi takkasydän laajasta valikoimasta ja ammattitaitoiset jälleenmyyjämme suunnittelevat sinun kanssasi takkasydämen ympärille mieleisesi takan. Nykypäivänä takka sijoitetaan yleensä olohuoneeseen joten se on tärkeä osa sisustusta. Moderni takka muodostaa kodin keskipisteen jonka ympärille keräännytään nauttimaan tulen luomasta lämmöstä ja tunnelmasta.

tietoa schmidistä

Valmiiksi suunniteltu, ammattilaisen rakentamana – Takat

Camina takat ovat valmiita tuotteita jotka ovat varustettu Schmid takkasydämillä. Camina takkojen modernit selkeät linjat ja isot lasiluukut tekevät tuotteesta ajattoman klassikon. Takan kuorimateriaalina toimii betonielementti, jolla saadaan sileä pinta joka voidaan maalata halutun väriseksi. Paksut betonielementti kuoret myös sitovat lämpöä hyvin itseensä ja luovuttavat sitä yön pikkutunneille asti.

Aito valmistakka – Ontakka

Ontakka on aito valmistakka! Schmid takkasydämen sisäänsä kätkevä kevytsorabetoninen ulkokuori valetaan kokonaisena ja pinnoitetaan Perhon tehtaalla valmiiksi. OnTakka tuodaan paikalle kokonaisena ja täysin valmiina. Useista kiertoilmatakoista poiketen OnTakan tukeva ulkokuori mahdollistaa myös harkkopiipun tai betonipiipun asentamisen takan päälle.

tietoa schmidistä

Manttelitakat – Klassista tyyliä kotiisi

Aito luonnonkivestä valmistettu manttelitakka luo kotiisi arvokasta ilmettä. Valitse perinteinen tai moderni laajasta valikoimastamme. Valittavissa useita eri kivilajeja hiekkakivestä marmoriin.

Vesikiertoiset takkasydämet – Lämmitä talosi takalla

Vesikiertoisella takkasydämellä saat lämmitettyä koko talosi takalla. Voit liittää vesikiertoisen takan lattialämmitykseen tai lämmittää sillä käyttövetesi. Schmid vesikiertoisella takkasydämellä lämmittäminen ei ole ainoastaan taloudellista, vaan myös helppoa ja mukavaa.

Takkakasetit – Hyödy avotakastasi!

Schmid takkakasetin avulla saat lämmityshyödyn irti avotakastasi. Takkakasetti räätälöidään avotakan mittojen mukaan, joten se sopii aina täydellisesti jokaiseen avotakkaan. Perinteinen avotakka kuluttaa paljon lämmintä huoneilmaa joten asunnossa saattaa olla jopa viileämpää takkaa poltettaessa. Schmid takkakasetti vähentää ilman kulutusta sekä lämmittää kiertoilmatoiminnolla. Lisäksi takan käytöstä tulee turvallisempaa kaasutiiviin lasiluukun ansiosta.

Katso mistä löydät lähimmän Schmid- takkojen toimittajan!

Etsi toimittaja

Kysyttävää?
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!